Met wie ga je aan de keukentafel?
Een heerlijke pasta, ovenschotel of een lekkere salade met kip/gamba’s. Word jij hier ook blij van? Ik wel!
Mijn leven draait al heel lang om eten en om de verschillende effecten van eten op ons lichaam. Na mijn middelbare school heb ik de opleiding diëtetiek afgerond en in verschillende ziekenhuizen en in mijn eigen praktijk als diëtist gewerkt. Mijn levenspad bleek anders. Na een aantal jaar ben ik samen met mijn partner Henry ons Caribisch-Mediterraan restaurant Taberna Dushi gestart. Een jeugddroom kwam uit. ONS eigen restaurant! Een geweldige ervaring van 14 jaar met als rode draad mensen helpen en blij maken met goed eten. Naarmate ik ouder werd en merkte wat voeding en beweging met mijn lichaam deed, kwam ik steeds meer tot de conclusie dat ik anderen die hetzelfde meemaken wilde helpen. Vanuit mijn eerdere ervaringen als diëtist heb ik hierop studies Gewichtsconsulent en Voedingsdeskundige bij de overgang afgerond en behaald. Naast mijn studie vond ik ontspanning in bewegen en in werken als vrijwilliger in de biologische Tuinderij Natuurluck. Super interessant te ervaren hoe het is om je eigen gewassen de laten groeien, wat het klimaat doet en waarin de seizoenen een rol spelen.